advocaat_petra

Mr. Petra Kramer-
Ograjensek

06 485 744 97 – kramer@kramerbijloos.nl

Sinds 2001 heeft zij als jurist en advocaat bij diverse advocaten- en rechtshulpkantoren gewerkt. In 2011 startte zij Advocatenkantoor Kramer te Sittard. In 2015 is haar kantoor opgegaan in de maatschap Kramer Bijloos Advocaten die zij samen met mr. Stéphanie Bijloos heeft opgericht.

De rode draad in haar carrière vormt het Asiel- en Vreemdelingenrecht en daaraan verwante rechtsgebieden zoals het Nationaliteitsrecht. Zij is als erkend specialiste op deze rechtsgebieden lid van de Vereniging voor Asieladvocaten en -Juristen Nederland (VAJN).

Naast het Asiel- en Vreemdelingenrecht kan zij u uitstekend van dienst zijn op het gebied van het Personen- en Familierecht en de algemene rechtspraktijk.

Zij heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
1.    Asiel- en vluchtelingenrecht
2.    Vreemdelingenrecht waaronder vreemdelingenbewaring
3.    Personen- en Familierecht , waaronder:
•    Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen
•    Ouderschap en erkenning

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.